U bent hier: >> De belijdenis-felicitatiepakketjes zijn weer te bestellen!

De belijdenis-felicitatiepakketjes zijn weer te bestellen!

Vraag ook dit jaar weer felicitatiepakketjes aan voor jongeren in uw gemeente die openbare belijdenis afleggen van hun geloof. Met deze pakketjes kunt u de enthousiaste jongeren op een toepasselijke manier feliciteren met hun openbare keuze voor God. Prachtig om te merken dat de kerk groeit, zowel in Nederland als wereldwijd!

Zo’n feestelijke dag is een mooi moment om jongeren te laten merken hoe belangrijk en waardevol ze zijn voor de (wereldwijde) kerk. Ook is het een geschikte gelegenheid om u als commissie te presenteren en de jong-belijdende leden te betrekken bij mission. Ook Verre Naasten komt zo – als landelijke organisaties binnen de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt – graag in beeld bij jongeren. En in contact met hen, zodat we deze jong-belijdende leden kunnen betrekken bij het wereldwijde mission-werk vanuit onze kerken. Vandaar dat we de felicitatiepakketjes gratis beschikbaar stellen.

Een zegengroet uit India
Ons felicitatiepakketje kent dit jaar een toepasselijke inhoud: een originele felicitatiebrief uit India. De bedoeling is daarop een zgn. QR-code (met link) af te drukken, waarmee een digitaal filmpje kan worden bekeken. Op dat filmpje zingen kerkleden uit India de jongeren een zegenlied toe. Een mooie gelegenheid om de wereldwijde kerk te ervaren.

Via onderstaand formulier kunt u het gewenste aantal felicitatiepakketjes bestellen: