U bent hier: >> Deel het vuur van Pinksteren #deelhetvuur

Deel het vuur van Pinksteren #deelhetvuur

Binnenkort vieren we het Pinksterfeest: het kerkelijke feest bij uitstek om stil te staan bij het wereldwijde mission-werk. Want met de uitstorting van de Heilige Geest is de wereldwijde kerk geboren: mensen trekken erop uit om het goede nieuws wereldwijd te delen.

Pinksterpakket #deelhetvuur
Deel het vuur van Pinksteren. Doe mee! Alle GKv-kerken sturen we, in de week van Hemelvaart, een zgn. Pinksterpakket (per post, naar de Z&H-contactpersoon). De praktische materialen in ons Pinksterpakket zijn direct bruikbaar in de Pinksterdienst op zondag 4 juni. Het gaat om:

  1. Een praktische beschrijving voor een kindermoment over geloof delen, incl. een doosje sterretjes om het vuur delen visueel te maken tijdens de dienst;
  2. Een voorbeeldwerkje voor de kinderclub (vouwwerkje vredesduif);
  3. Een stapel kaartjes om uit te delen: Deel het vuur van Pinksteren in … [mission-land], met een verwijzing naar de website geloofdelenwereldwijd.nl. Bezoekers kunnen op de wereldkaart ‘het vuur te delen’ en meebidden;
  4. Een animatie (filmpje) om het idee van ‘het vuur delen’ te laten zien op de beamer, bijvoorbeeld als inleiding op het gebed (je vindt deze hier op ons Youtube-kanaal of je kunt ‘em hier downloaden).
  5. Plus een aantal gebedspunten uit verschillende mission-landen.

Op deze pagina is een aantal ondersteunende downloads te vinden: gebedspunten, kinderwerkjes en animatie. Verder kan er ook een Pinkster-leespreek aangevraagd worden. Klik daarvoor hier.

Alvast fijne Pinksteren toegewenst!

Meer informatie
Nog vragen over ons Pinksterpakket? Neem contact met ons op via info@verrenaasten.nl / (038) 4270 410.