MENU

Ontmoetingsdiensten

Boek ook een ontmoetingsdienst met een buitenlandse gast(predikant) op 6 of 13 oktober!

In oktober zijn ruim 20 buitenlandse gasten in Nederland, want van 4 tot 14 oktober 2024 organiseert Verre Naasten een Internationale Conferentie, gefinancierd door Stichting Pharus. De conferentie is speciaal gericht op vrouwen en wordt gehouden in Meppel.

Hierdoor hebben Nederlandse kerken een uitgelezen kans om een speciale ontmoetingsdienst te houden. Daarin kun je als kerk je verbondenheid met Gods wereldwijde kerk ervaren en vieren. De deelnemers aan de conferentie zijn daarvoor op zondag en zondag 13 oktober 2024 beschikbaar. Zij kunnen in de dienst preken of vertellen over hoe zij christen zijn in hun eigen land.

Er is vaak veel belangstelling is voor een ontmoetingsdienst. Wacht daarom niet te lang met het aanvragen van een ontmoetingsdienst op 6 of 13 oktober.

Aan een ontmoetingsdienst zijn geen kosten verbonden, maar wel verwachten we dat de collecte bestemd is voor Verre Naasten. We bestemmen de opbrengst van de collecte speciaal voor de training en opleiding van evangelisten wereldwijd. We zorgen ook voor een pakket met promotiematerialen, zoals een kerkbladartikel, collectepresentatie en kindermaterialen.

Ook een buitenlandse gast uitnodigen?

Wil je meer weten of een ontmoetingsdienst reserveren? Neem dan contact op met Anja Mijnheer via a.mijnheer@verrenaasten.nl of 038-427 04 10.

Je kunt ook je gegevens hieronder achterlaten. Dan neemt Anja z.s.m. contact met je op.

Dit formulier vullen mensen in als ze meer informatie willen over de ontmoetingsdiensten tijdens de IC 2024.

Vul hier in bij welke kerkelijke gemeente je betrokken bent.