MENU

40-dagentijd podcastserie

Voor de 40-dagentijd op weg naar Pasen lanceren LPB Media, Kerkpunt, Steunpunt Liturgie, Verre Naasten en Lume gezamenlijk een nieuw kerkenpakket en de podcastserie ’40 dagen hier en nu’. Dit jaar is het thema ‘Ben je klaar voor het Feest’. Met deze materialen willen we kerken en individuele christenen op een laagdrempelige manier helpen om, ook in coronatijd, samen de 40-dagentijd te beleven en bewust toe te leven naar Pasen!

De podcastserie ’40 dagen hier en nu’ kunnen kerken en individuen gratis volgen, via de bekende podcast-apps, via de Scipio-kerkenapp of via onze nieuwe eigen app. Via deze Scipio-kerkenapp en onze eigen app is er ook toegang tot een Bijbelleesrooster.

40-dagenproject voor de hele gemeente

Om er een volledig gemeenteproject van te maken, is er aanvullend een kerkenpakket beschikbaar. Dit pakket bestaat uit een inspiratie- en ideeënboekje, een handreiking voor voorgangers, predikers en liturgiecommissies, vespers voor de Stille Week en materiaal voor mensen met een verstandelijke beperking (in samenwerking met Dit Koningskind). Voor de doelgroep kinderen wordt verwezen naar het materiaal van Kind op Zondag (het thema is in overleg met hen gekozen en beide projecten zijn inhoudelijk op elkaar afgestemd). De kosten voor het kerkenpakket zijn 75 euro per kerk. Klik hier voor meer info over het kerkenpakket of om deze direct te bestellen.