U bent hier: >> Veertig jaar Verre Naasten!

Veertig jaar Verre Naasten!

40 jaar geloof delen wereldwijd
In 2018 bestaat Verre Naasten 40 jaar! Een mooie aanleiding om met elkaar terug- én vooruit te blikken op 40 jaar geloof delen wereldwijd. Dat doen we door eind 2018 40 dagen lang onze dankbaarheid te vieren: we starten op Dankdag woensdag 7 november en sluiten af met een slot-event op zaterdag 15 december (Oprichtingsdatum Verre Naasten: 15 december 1978!).

Voor de kerken
Jubileumpakket voor Dankdag 7 november 2018

Speciaal voor het 40-jarig bestaan van Verre Naasten is er een jubileumpakket voor de Dankdagdiensten in de kerken opgesteld. In dit pakket staan verschillende thema’s centraal: God zet mensen in,  God houdt zijn kerk in stand en God verandert levens. Graag bieden wij u dit pakket aan, met daarin onder andere:

*Preekschets (voor predikanten) of leespreek met liturgievoorstellen (voor preeklezers); door ds. Jan Matthijs van Leeuwen.
*Mogelijkheid tot het uitnodigen van een gastpredikant (oud-uitgezondene).
*Traktatie voor deelnemende kerken.
*Jubileumfilmpje/ – lied over 40 jaar dankbaarheid (voor tijdens de dienst / de collecte)
*Kindermateriaal aangepast op het thema, voor kindernevendienst.
*Collecte jubileumgift voor Verre Naasten.
*Dankpunten voor het dankgebed.

Toch ook in uw gemeente?
We zijn er vroeg bij voor ‘t komend jaar! Want wat zou het geweldig zijn als wij op Dankdag 40 jaar geloof delen wereldwijd kunnen vieren in uw kerk (of eventueel op één van de zondagen daarna)! Wilt u dit pakket opvragen of heeft u nog vragen? Laat het ons weten via 40jaar@verrenaasten.nl.

Voor speciale groep
Slotevent 15 december 2018 voor inner circle

Speciaal voor onze (ex)-medewerkers, (ex)-vrijwilligers, (ex)-uitgezondenen en mission-kids bieden wij een dagprogramma aan met een mix aan ingrediënten. Daarover in 2018 meer!
Ook willen wij op die dag de Z&H-commissies uitnodigen. Vindt u het leuk hierover mee te denken? Heeft u ideeën en suggesties voor een programma-onderdeel? Laat het ons weten! E-mail: 40jaar@verrenaasten.nl