Alstublieft: praktische Bijbelstudie ‘Liefde in tijden van corona’

Een moeder in Bangladesh, een verpleegkundige in Zuid-Afrika, een evangelist in Oeganda, een straatverkoper in Indonesië, een leerkracht in Nederland…

Hoewel onze levensomstandigheden – juist tijdens deze coronacrisis – onvergelijkbaar zijn, staan we als christenen wereldwijd voor dezelfde vragen. Wat zegt de Bijbel bijvoorbeeld over angst, over de waarde van het leven en over naastenliefde? En wat biedt hoop?

Wereldwijd verbonden

Met deze praktische Bijbelstudie hopen we het onderlinge (online) gesprek daarover op gang te brengen. Bijvoorbeeld binnen je gezin, familie, huiskring of een andere groep. En dat het je helpt om naastenliefde concreet op te pakken. Maar bovenal bidden we dat je je in deze verwarrende tijden verbonden weet met broers en zussen wereldwijd die ook deze Bijbelstudie-lessen gebruiken.

Timothy Leadership Training (TLT)

We kregen de Engelstalige versie vorige week van onze Amerikaanse partnerorganisatie Timothy Leadership Training (TLT). Sinds een aantal jaren zijn we in diverse landen actief (geweest) met praktische TLT-trainingen, zoals in India, Congo, Myanmar en momenteel in Indonesië. Het mooie aan deze trainingen is de hands-on insteek, waarbij de deelnemers persoonlijke actieplannen opstellen om concreet aan de slag te gaan in Gods koninkrijk.

Deze week hebben we de Engelse gesprekshandleiding vertaald en aangepast naar onze situatie in Nederland. Inmiddels gebeurt dat op allerlei plekken in de wereld en worden de lessen opgepakt, zoals in Malawi, Bangladesh, Oeganda, Cuba en Ethiopië.

Graag wensen we je, in deze bijzondere tijd, veel geloof, hoop en liefde toe, in verbondenheid met elkaar, dichtbij én ver weg!

Vul hieronder je e-mailadres* in en we sturen je de download per ommegaande toe.

 

    (*We gebruiken je e-mailadres uitsluitend om je op de hoogte te houden van ons wereldwijde mission-werk)