Bid je mee?

Gebed is het belangrijkste dat kerken en kerkleden wereldwijd elkaar kunnen geven. Dat horen we vaak van onze partners over de hele wereld. Zo ook van de Zuid-Afrikaanse evangelist George Mnisi. Hij zegt: “Natuurlijk hebben we ook de verantwoordelijkheid om elkaar met materiële zaken te helpen. Maar het meest belangrijke dat we voor elkaar kunnen doen, is bidden!”

Brandstof: bid mee

Daarom vragen we, behalve om giften voor het wereldwijde mission-werk, ook om jouw gebed voor onze broers en zussen over de hele wereld. Wil jij voor hen bidden, maar ook met hen mee bidden? We helpen je graag aan concrete gebedspunten. Die kun je ontvangen door je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief ‘Brandstof’. Deze sturen wij een aantal keren per jaar naar iedereen die heeft aangegeven dat hij wil meebidden. Meld je aan voor de Brandstof via de knop onderaan deze pagina.

Je kunt de Brandstof gebruiken om zelf mee te bidden, maar ‘m ook gebruiken in je gebedsgroep, of op zondag in jouw kerkgemeente. Tip: deel onze gebedspunten met jouw predikant en vraag of hij voor het mission-werk wil bidden tijdens de dienst!