Biddag 2021: bid voor de kerken in Congo

Het is een mooie gewoonte om – bij de start van het groeiseizoen – God op te zoeken en Hem te vragen om een zegen op het werk en de groei van de gewassen. Vanuit Verre Naasten verbreden we dat gebed graag naar onze broers en zussen wereldwijd. Op Biddag 2021 (woensdag 10 maart) vragen we speciale aandacht voor de kerken in Congo; een groeiend, enthousiast kerkgenootschap dat in een arm en corrupt land Jezus’ liefde laat zien en uitreikt naar de samenleving.

Prachtig toch? Gods werk gaat door, ondanks corona, ondanks armoede. Speciaal voor deze Biddag-campagne ontwikkelen we diverse materialen, zoals een (lees)preek met liturgie, een kinderwerkje en een collecte-presentatie. Zodra deze in februari ’21 beschikbaar zijn, publiceren we ze op deze pagina.

Op de hoogte blijven?

Geïnteresseerd? En wil je een seintje als onze Biddag-materialen online staan? Laat dan je gegevens hieronder achter, dan sturen we je een mailtje zodra we de materialen gepubliceerd hebben. Nu alvast vragen? Neem gerust contact met ons op via info@verrenaasten.nl of (038) 427 04 10.