MENU

‘Lees je Bijbel, bid elke dag. Dat je groeien mag.’ Dat overbekende liedje ken je vast wel. Elke dag Bijbellezen en bidden. Prachtige voornemens voor je leven met God. En ze werken wereldwijd: van Nederland tot Venezuela en van Zambia tot Italië geeft God zo groei in het geloof. Tegelijk is de werkelijkheid van alledag weerbarstig: goede voornemens verdwijnen zomaar naar de achtergrond en je wordt opgeslokt door drukte, zorgen of verdriet.

Bidden met broers en zussen wereldwijd

Vanuit zeven broers en zussen uit de wereldkerk komt de vraag of jij voor hen wilt bidden, elk rond een ander thema. Veelal zitten ze in moeilijke omstandigheden en weten ze hoe belangrijk en hoe krachtig gebed is. Ze hebben Gods hulp nodig. En tegelijk: zij bidden ook ons, als hun broers en zussen in Nederland.

Download hieronder de gratis brochure

In deze brochure vind je links naar de zeven gebedsvideo’s. Daarbij vind je ook gespreksvragen en gebedspunten. Een mooie manier om persoonlijk of met je kring samen te bidden in verbondenheid met de wereldwijde kerk. Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld, krijg je de brochure direct per e-mail toegestuurd.