Doe mee met onze Bloeiwedstrijd!

Wil jij kinderen op een leuke en creatieve manier betrekken bij Biddag en mission? Doe mee met onze bloeiwedstrijd en ontvang gratis zonnebloemzaadjes! Vraag via onderstaand formulier de actiekaarten en zaadjes aan voor de kinderen in jouw kerk.

Je ontvangt voor elk kind een actiekaart en een zaadje voor het kweken van een reuze zonnebloem. De kinderen krijgen via de Facebookpagina van Verre Naasten updates rondom de bloeiwedstrijd (tussen maart en september 2019).

De actie wordt gestart met Biddag en zal 1 september worden afgerond. Alle kinderen die hebben meegedaan kunnen vóór 1 september een foto van hun zonnebloem insturen met de grootte erbij en daarmee wordt de hoogste zonnebloem en dus de winnaar bepaald. De winnaar krijgt uiteraard een toepasselijke prijs!

Deze actie symboliseert op een mooie manier het mission-werk; door een zaadje van geloof te planten, kan er iets moois groeien! Meedoen? Bestel de actiematerialen via onderstaand formulier. Meer weten? Neem contact met ons op via 038 427 04 27 of acties@verrenaasten.nl.