Doe mee met onze Bloeiwedstrijd!

Wil jij kinderen op een leuke en creatieve manier betrekken bij Biddag en mission? Doe mee met onze bloeiwedstrijd en ontvang gratis zonnebloemzaadjes! Vraag via onderstaande formulier de actiekaarten en zaadjes aan voor de kinderen in jouw kerk.

Je ontvangt voor elk kind een actiekaart en een zaadje voor het kweken van een reuzezonnebloem. De kinderen krijgen via de facebook van Verre Naasten updates rondom de bloeiwedstrijd (tussen maart en september 2019).

De actie wordt gestart met Biddag en zal 30 september worden afgerond. Alle kinderen die hebben meegedaan kunnen vóór 30 september een foto van hun zonnebloem in sturen met de grootte erbij en daarmee wordt de hoogste zonnebloem en dus de winnaar bepaald. De winnaar krijgt uiteraard een toepasselijke prijs!

Deze actie symboliseert op een mooie manier het mission-werk; door een zaadje van geloof te planten, kan er iets moois groeien! Meedoen? Bestel de actiematerialen via onderstaand formulier. Meer weten? Neem contact met ons op via 038 427 04 27 of acties@verrenaasten.nl.