Uw Air Miles voor Verre Naasten (let op: nieuw kaartnummer!)

In de afgelopen weken hebben veel Air Miles-spaarders een brief gekregen over hun Air Miles. Want sinds 2013 zijn gespaarde Air Miles nog maar 5 jaar geldig. Dat betekent dat u 5 jaar de tijd hebt om uw gespaarde Air Miles in te wisselen. Maar dat betekent óók dat per 1 december (aangepaste datum) 2018 alle Air Miles vervallen die u vóór 2013 hebt gespaard. Geen idee wat u met uw gespaarde Air Miles moet doen? Boek ze over naar het account van Verre Naasten!

Groepssparen afgeschaft
In het verleden was het mogelijk om Air Miles te sparen voor Verre Naasten. Via dit ‘groepssparen’ hebben we destijds heel wat vliegtickets kunnen bekostigen. Prachtig! Een aantal jaren terug is dit spaarprogramma helaas stopgezet door de Air Miles-organisatie. Het is mogelijk via via nog korting op vliegtickets te krijgen, verder kan er nog voor slechts vier geselecteerde goede doelen gespaard worden.

Air Miles overboeken
Verre Naasten heeft nog veel baat bij uw AirMiles! Het is mogelijk om ze te overboeken van uw Air Miles naar het account van Verre Naasten. Ons kaartnummer is: 460526421. We kunnen van de airmiles bijvoorbeeld kantoorartikelen kopen. Iedere euro die we daarmee besparen, kunnen we weer inzetten voor onze verre naasten!

Overboeken: hoe werkt het?
Ga naar de website van Air Miles (www.airmiles.com) en kies rechtsboven, bij ‘Mijn Air Miles’ voor ‘Overboeken’. Vervolgens is het nodig om in te loggen met de gebruikersnaam en wachtwoord dat bij je kaart hoort.

 

 

Na het inloggen kun je kiezen voor ‘Overboeken’. Vul ons kaartnummer in (460526421), het aantal Air Miles dat je naar ons wilt overboeken en vervolgens ‘Overboeking bevestigen’. Alvast bedankt!

 

 

Geen inloggegevens?
Klinkt dit allemaal erg ingewikkeld? Of hebt u nooit inloggegevens voor uw Air Miles-account aangemaakt? Maar wilt u wel graag uw Air Miles doneren aan Verre Naasten? Neem dan contact op met onze administratie (telefoon: (038) 4270 410): wij kunnen dan een Air Miles-account voor u aanmaken en uw Air Miles overboeken naar Verre Naasten. Daarvoor is het nodig dat u het kaartnummer van uw Air Miles-pas (op de achterkant) en uw geboortedatum bij de hand hebt.