Bouw mee in India

Wil jij jouw kind(eren) betrekken bij mission-werk? Speciaal voor kinderen organiseert Verre Naasten jaarlijks rond Biddag een leuke actie. Dit jaar: bouw mee in India. Een leuke, uitdagende sponsoractie, die tegelijkertijd kinderen meer leert over mission: door een zaadje van geloof te planten, kan er iets moois groeien!

Vraag het gratis actiepakket aan voor jouw kind/kerk/school of kinderdagverblijf en kom dit jaar samen in actie voor ons Biddagproject: een opleidingscentrum voor Anugrah. Anugrah is een christelijk centrum in India. Geïnspireerd door Jezus’ liefde bieden zij ondersteuning voor iedereen met een beperking. Met onze steun wil Anugrah een extra ruimte bouwen om hulpverleners te trainen die (gaan) werken met mensen met een beperking. Meer weten over dit project? Kijk dan op www.verrenaasten.nl/biddag.

Wil je samen met je kind(eren) aan de slag voor dit mooie project? Geef je dan op via onderstaande formulier en krijg een werkblad thuisgestuurd. Ga samen met je kind(eren) tot 30 april aan de slag om geld op te halen voor dit mooie project in India. Ontvang na afloop een bedankje voor je inzet. Voor het kind dat het meeste geld heeft opgehaald, hebben wij een extra cadeautje.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze actie? Bel of mail dan naar Lisette Vossebelt via: 038-4270 410 of acties@verrenaasten.nl.