Contact

Contactadres:
Verre Naasten
Postbus 499
8000 AL Zwolle
Tel.: 038-427 04 10
E-mail: info@verrenaasten.nl

IBAN: NL31 INGB 0000 363600

Bezoekadres:
Dokter Spanjaardweg 4a
8025 BT Zwolle

Parkeren kan op de parkeerplaats achter het pand.
Vanaf station Zwolle rijden diverse bussen: 1, 7 en 8 (stadsbussen, vertrek direct aan voorzijde station) en 29, 40, 70 en 167 (streekbussen, vertrek voorzijde station, eerst even naar rechts lopen). Reistijd naar ons pand (halte Dr. Hengeveldweg) is ongeveer 10 minuten.

Post van Verre Naasten
Wil je minder post of voortaan post per e-mail ontvangen, laat het ons weten.

Wijziging doorgeven
Wil je een wijziging doorgeven, laat het ons weten.

Heeft u een klacht? 
Laat het ons weten! Iedere klacht wordt bij ons serieus behandeld. Benieuwd hoe wij met klachten omgaan? Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Als organisatie vinden we het erg belangrijk dat we in een transparante en veilige omgeving ons werk kunnen uitvoeren. Wanneer je van mening bent dat we dat niet genoeg reflecteren in ons dagelijks werk, dan horen we dat graag, zodat we stappen kunnen ondernemen ter verbetering. Wanneer je twijfels of klachten hebt over medewerkers van Verre Naasten, dan kun je altijd contact opnemen met Klaas Harink, directeur van Verre Naasten, via:

Ook is het mogelijk om Marike Blok, onze IO-officer (Independent Officer) te raadplegen. Zij is bereikbaar via: blokmaria67@gmail.com. Verre Naasten doet er alles aan om onacceptabel gedrag en misbruik te voorkomen. Denk daarbij aan misbruik van machtsposities, verkeerd inzetten van geld of seksueel ontoelaatbaar gedrag. We doen er alles aan om onze procedures en ons systeem zodanig in te richten, dat we er preventief in slagen om dit soort zaken te voorkomen. Mochten we hier echter niet in slagen, neem dan contact op met de IO-officer. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot onacceptabel gedrag door staf en/of vrijwilligers en hoe hierin te handelen (Engelstalig).

ANBI en CBF-Erkenning
Verre Naasten heeft het ANBI-keurmerk. Giften aan Verre Naasten zijn dus aftrekbaar! Ook hebben we de CBF-Erkenning: een keurmerk voor goede doelen. Lees hier wat dit inhoudt.

KvK Nummer: 40506306
RSIN Nummer: 004668728

Voor betalingen/giften uit het buitenland:
ING (PO Box 1800, 1000 BV Amsterdam, The Netherlands)
IBAN: NL31INGB0000363600
BIC: INGBNL2A
Accountnumber 363600
T.n.v. Verre Naasten
Postbus 499
8000 AL Zwolle
The Netherlands

Integriteit
Verre Naasten hecht grote waarde aan het integer omgaan van medewerkers met collega’s, en met andere mensen waarmee ze in contact staan, zowel in Nederland als tijdens werkreizen in het buitenland. U kunt het Integriteitsbeleid en de gedragscode buitenlandse werkreizen van Verre Naasten nalezen. Ondanks onze inzet bestaat de mogelijkheid dat iemands grenzen worden overschreden door een medewerker van Verre Naasten. U kunt dan contact opnemen met een van de personen of instanties zoals vermeld in hoofdstuk 4.1 van het integriteitsbeleid.

Medewerkers van Verre Naasten kunnen contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Eventueel kunt u via het contactformulier een anonieme melding maken van uw klacht. Wij verzoeken u wel uw telefoonnummer te vermelden, zodat we met u kunnen spreken over de inhoud van de klacht en u de steun kunnen bieden die nodig is.