Deel het vuur van Pinksteren!

Deel het vuur van Pinksteren… ook in Nederland!

Nog even en het is weer Pinksteren: het feest van de geboorte van de kerk! Dankzij de uitstorting van de Heilige Geest trekken mensen erop uit om wereldwijd het Pinkstervuur te delen! Pinksteren is daarom hét moment om geïnspireerd te raken door Gods wereldwijde kerk en het mission-werk dat overal gebeurt. Vandaar dat we ook dit jaar weer -in deze periode voorafgaand aan Pinksteren- aandacht vragen voor dit belangrijke werk van evangelieverkondiging. Onder het motto: Deel het vuur van Pinksteren!

In Nederland?

Dat Verre Naasten in allerlei landen over de hele wereld mission-projecten steunt, is geen nieuws. Minder bekend is, dat wij sinds vorig jaar ook een groeiend aantal missionaire projecten ín Nederland steunen. Dat doen we allereerst biddend. Daarnaast vooral met projectadvies en opstart-geld, waarmee we Nederlandse kerken en organisaties willen activeren die in hun eigen directe omgeving het geloof willen delen. In woorden én daden!

Andere culturen

Daarbij focussen we ons op mission-projecten rond bijvoorbeeld vluchtelingen, migranten en buitenlandse studenten.  Immers, het omgaan met andere culturen is één van onze specialiteiten. En we ontdekken steeds meer: wat een kansen, maar ook een uitdagingen liggen daar! Daarbij zijn we er 100% van overtuigd, dat het contact met zoekers, bekeerlingen en andere culturen ons én onze kerken zal veranderen. Ten positieve!

Geef een gift

Graag delen we dit jaar  het Pinkstervuur met jou, in de vorm van korte interviews met medechristenen die betrokken zijn bij verschillende missionaire projecten in Nederland. Bedoeld om je te informeren én te inspireren! Je leest ze hieronder. Het spreekt vanzelf dat ook het mission-werk in Nederland niet zonder uw gebed kan. Wil je daarom met ons meebidden voor de missionaire werkers en voor alle pasbekeerde mensen die zij weten te bereiken? Ook zijn giften voor dit mooie mission-werk in Nederland meer dan welkom! Geven kan via de onderstaande buttons. Alvast bedankt!

Mission Binnenland

Bid voor…

1. Miljoenen mensen in Nederland, die zoekend zijn en Jezus niet (willen) kennen. Bid dat zij bereikt mogen worden met het Evangelie.
2. Alle mensen die via de missionaire projecten tot geloof komen. Bid dat zij goede ondersteuning krijgen bij hun verdere geloofsgroei!