Deel het vuur van Pinksteren!

Deel het vuur van Pinksteren… juist nu!

Wat houdt het ons bezig… Dat virus, te klein om met het blote oog waar te nemen, maar met wereldwijd enorme impact. Ondanks alle maatregelen verspreidt het zich, zonder onderscheid te maken tussen landen, tussen volken, tussen welvaart en armoede. Zorgelijk en gevaarlijk: het maakt ons onrustig.

Wat hebben we – juist nu – de rust en vrede nodig die alleen God kan geven. Het besef dat ons leven, dat álles, in Zijn liefdevolle handen is. Een geweldige boodschap om te delen! Met Pinksteren vieren we dat Hij Zijn Geest zond en de eerste kerk van Christus ontstond. En laten we ons aanvuren om het Pinkstervuur te delen.

Geloof delen

Ook in Nederland werken we aan geloof delen, net zoals we dat doen in West-Afrika en Latijns-Amerika. Bijvoorbeeld samen met intercultureel missionair werkers Rana en Sarfaraz. Klik voor korte interviews met hen op de foto’s onderaan deze pagina. Of lees ons nieuwe magazine Meedoen in Gods koninkrijk, dat met Pinksteren verschijnt.

Verre Naasten in Nederland?

Dat Verre Naasten in allerlei landen over de hele wereld mission-projecten steunt, is geen nieuws. Minder bekend is, dat wij sinds 2018 ook een groeiend aantal missionaire projecten ín Nederland steunen. Dat doen we allereerst biddend en daarnaast vooral met projectadvies en opstart-geld, waarmee we Nederlandse kerken en organisaties steunen die in hun eigen directe omgeving het geloof willen delen. In woorden én daden!

Andere culturen

Daarbij focussen we ons op mission-projecten rond bijvoorbeeld vluchtelingen, migranten en buitenlandse studenten. Want het omgaan met andere culturen is één van onze specialiteiten. En we ontdekken steeds meer: wát een kansen en uitdagingen liggen daar! Daarbij zijn we er 100% van overtuigd, dat het contact met zoekers, bekeerlingen en andere culturen ons én onze kerken zal veranderen. Ten positieve!

Deel het vuur: bid mee én geef!

Doe mee en deel het Pinkstervuur, ook hier in ons eigen Nederland. Juist nu, in deze tijd vol onrust en zorgen. Doe allereerst mee in gebed, want ook het mission-werk in Nederland kan niet zonder jouw gebed. Bid met ons mee voor de missionaire werkers in Nederland en alle pasbekeerde mensen die zij weten te bereiken.

En deel het vuur door te geven. Want ook zijn giften voor dit mooie mission-werk in Nederland meer dan welkom! Geven kan via de onderstaande buttons. Alvast bedankt!

Mission Binnenland

Bid mee voor…

1. Honderdduizenden mensen in Nederland die zoekend zijn en Jezus niet (willen) kennen. Bid dat zij bereikt mogen worden met het bevrijdende Pinkster-evangelie!
2. Alle mensen die via de missionaire projecten tot geloof komen. Bid dat zij goede ondersteuning krijgen bij hun verdere geloofsgroei, ook nu nabijheid in corona-tijd lastig is!
3. Intercultureel missionair werkers die hun landgenoten in Nederland proberen te bereiken met het Evangelie. Bid voor missionaire werkers die bruggen proberen te slaan naar medelanders die Jezus nog niet kennen.