U bent hier: >> Doe mee met Micha Young

Doe mee met Micha Young

Hongerende vluchtelingen in Afrika, slachtoffers van mensenhandel in Azië. Beelden van armoede die iedereen kent. Ver weg. Wat kan ik ermee? Moet ik er iets mee? Kan ik wel iets met het onrecht in de wereld? Is het niet te groot? Deze en andere vragen komen volop aan bod in Micha Young, een interactieve cursus voor tieners over goed en recht doen.

Confronterend
Bij deze cursus hoort gloednieuw cursusmateriaal, dat is samengesteld door jongerenwerkers uit diverse kerken. De cursus omvat vier avonden en een weekend en bevat veel confronterende praktijkopdrachten om tieners aan het denken te zetten hoe zij goed en recht kunnen doen op school, thuis, in de buurt of de kerk. De cursus kan door jeugdleiders zelf gegeven worden: bij de materialen ontvang je een uitgebreid cursusboek voor jeugdleiders en interactieve presentaties en filmpjes voor de jongeren.

Gratis exemplaar!
Via Verre Naasten kun je gratis één Micha Young cursusboek bestellen (t.w.v. € 27,50!) De enige voorwaarde is dat jullie de fondsenwervende actie, die deel uitmaakt van de cursus, bestemmen voor één van onze projecten. Bestel jouw exemplaar vandaag nog via info@verrenaasten.nl.