Downloads Ontmoetingsdienst

De ontmoeting met een evangelist of kerkleider uit het buitenland wordt vaak als bijzonder en inspirerend ervaren. Gemeenten voelen dan dat we onderdeel zijn van Gods wereldwijde kerk en verbonden zijn in Christus. Een mooie dienst om naar uit te kijken! Op deze pagina vind je de verschillende downloads die je kunt gebruiken voor de Ontmoetingsdienst.

Promotie

Kerkblad-artikel

Via de contactpersoon van je kerk die bij ons bekend is, ontvang je een kerkblad-artikel. Als de contactpersoon dit na 9 september nog niet heeft ontvangen, dan kun je contact opnemen met Anja Mijnheer. Stuur een e-mail naar a.mijnheer@verrenaasten.nl of bel 038-42 70 410.

Beamer aankondiging

De beameraankondiging is beschikbaar in zowel breedbeeld als standaardbeeld. Je kunt deze aanpassen naar je eigen situatie, met de naam en foto van je gast en de datum van de dienst.

Collectemoment

Pennen en machtigingskaarten

Tijdens de dienst is er een collecte voor de training van evangelisten wereldwijd. We proberen ervoor te zorgen dat een vertegenwoordiger van Verre Naasten het collectemoment begeleidt. In de week van 19 september ontvangen de contactpersonen van de kerken pennen en machtigingskaarten via de post.

Collectefilmpje

Het collectefilmpje kun je hier bekijken op YouTube. Wil je het video-bestand als download ontvangen? Stuur dan een e-mail naar a.mijnheer@verrenaasten.nl.

Kinderwerkje & kindermoment

Om ook de kinderen in je gemeente te betrekken bij de buitenlandse gast, hebben we speciaal voor hen twee kinderwerkjes gemaakt, namelijk een boekenlegger en/of een vlaggenlijn. (Eén van) deze kinderwerkjes kunnen tijdens de dienst op de kindernevendienst of -club worden gemaakt door de kinderen. Vervolgens kunnen de kinderen deze meegeven als cadeau aan jullie buitenlandse gast. Ook kun je hieronder een document downloaden met tips en inspiratie voor een kindermoment tijdens de dienst.

Suggesties voor de liturgie

Onze collega ds. Jan-Matthijs van Leeuwen heeft speciaal voor de Ontmoetingsdiensten een aantal suggesties voor de liturgie gemaakt.

Ben je nog op zoek naar een mooi lied voor tijdens de dienst? Misschien kun je het lied ‘De kerk van God’ zingen. Dit lied is voor Verre Naasten geschreven en gecomponeerd door ds. Robert Roth en Adriaan Koops. Het lied is ook heel geschikt om tijdens de ontmoetingsdiensten te zingen of te beluisteren.