U bent hier: >> Durft uw gemeente het aan?! Missie V.O.N.K.

Durft uw gemeente het aan?! Missie V.O.N.K.

In het weekend na Pinksteren, van vrijdagavond 9 tot zaterdagochtend 10 juni 2017, organiseert Verre Naasten voor de tweede keer Missie V.O.N.K.! Iets voor uw gemeente? Een perfecte manier om het mission-werk dichtbij te brengen!

Missie V.O.N.K. is een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van 12 uur in de bossen bij Hardenberg, speciaal georganiseerd voor kerkenteams. We dagen elke kerk uit om met een team mee te doen (8-12 personen in de leeftijd van 16-65 jaar). Tijdens Missie V.O.N.K. worden die teams via allerlei outdoor-opdrachten getest op eigenschappen die je als evangelist nodig hebt, zoals lef, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen. Veel van de evangelisten die we wereldwijd steunen, werken onder moeilijke omstandigheden. Ze werken vaak op eenzame posten en hun boodschap is niet altijd gewenst. En toch zetten ze door! Om hun werk te steunen, gaat de opbrengst van Missie V.O.N.K. naar het werk van evangelisten, wereldwijd!

Tijdens Missie V.O.N.K. gaan we ook de diepte in! Rond het thema ‘geloof delen wereldwijd’ worden de teams geïnspireerd en uitgedaagd samen na te denken over geloofsvragen.

Materialen
Graag brengen we dit event onder de aandacht in uw gemeente. Helpt u ons mee? Op onze website kunt u allerlei pr-materialen downloaden. Wilt u ons promofilmpje (of evt. de PPT-sheets) laten vertonen via de beamer in de kerk? En/of de filmpjes delen via de Facebook-pagina van uw kerk? Kijk op www.missievonk.nl voor alle informatie!

Kartrekker
Leest u dit en denkt u gelijk ‘dat is iets voor …!’ Laat ons weten wie in uw gemeente een team wil opzetten / kan trekken! We zullen hem / haar dan benaderen.

Aanmeldingen
Teams die zich inmiddels hebben aangemeld: Apeldoorn-Centrum 1, Apeldoorn-Centrum 2, Bergentheim, Buitenpost, Groningen-Zuid/Helpman, Harkstede, Heerde, Hoofddorp, Leens, Loppersum, Lutten, Meppel, Rouveen en Steenwijk. Wie volgt?

Wilt u weten hoe de aangemelde teams ervoor staan en welke activiteiten ze al hebben uitgevoerd om de evangelisten te steunen? Bekijk hun actiepagina’s hier.