MENU

E&R in de wijk

Als kerk aanwezig zijn in de wijk. Met een vriendelijk goedemorgen, een glimlach en een luisterend oor. Met leuke activiteiten, ontspannen gesprekken en een fijne sfeer. Je uitstrekken naar de ander vanuit de boodschap van Gods liefde. Dát is E&R in de wijk.

Nieuwe samenwerking, nieuwe impuls

E&R werkt al vijftig jaar aan dit belangrijke mission-werk. Tienduizenden mensen hoorden via E&R, vaak voor het eerst, over Jezus. En honderden teamleden brachten leerzame ervaringen weer mee naar de kerk. Die beweging willen we ook de komende vijftig jaar voortzetten.

Voor dit doel hebben wij als Verre Naasten de handen ineen geslagen met Kerkpunt. Vanuit ons gezamenlijke verlangen dat meer mensen Jezus Christus leren kennen als hun Verlosser, willen wij E&R in de wijk een nieuwe impuls geven. Dit doen we in nauwe samenwerking met pioniersplekken die in de eigen plaatselijke context invulling geven aan waardevolle zomerprogramma’s. Want we geloven in de kracht van lokale kerken en willen vooral hen activeren deze missionaire handschoen op te pakken.

Doe ook mee met E&R in de wijk

Wil jij ook de liefde van Jezus delen op een laagdrempelige manier? Je kunt meedoen met allerlei projecten door heel Nederland. Lees er alles over op eenr.nl.

 

> Bekijk de website van E&R in de wijk