Ga op reis!

Wil jij het mission-werk van dichtbij zien en de wereldwijde kerk zélf ervaren? Of ben je nieuwsgierig naar het leven van jouw verre naasten, binnen en buiten de kerk? Bezoek dan eens een project van Verre Naasten, samen met andere mensen uit jouw gemeente! Ga samen op reis!

Eigen projectreis

Graag ondersteunen wij lokale kerken bij het organiseren van hun eigen projectreis, met een passend project, advies en praktische begeleiding. Iets voor jouw gemeente? Meld je groep aan, haal je eigen reiskosten bij elkaar -bijvoorbeeld via sponsoring- en wij helpen je bij de rest!  Een unieke kans om, samen met gemeenteleden, je geloof te versterken en een unieke levenservaring op te doen! Diverse groepen en kerken gingen jou al voor! Lees hier hun belevenissen en ervaar door hun ogen hoe onze partners in het buitenland leven en werken!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van al die belevenissen van anderen? Wil jij ook op reis met anderen uit jouw kerk? Neem dan contact met ons op via acties@verrenaasten.nl, zodat we samen naar mogelijkheden voor jullie inspiratieplek of gemeente-uitwisseling!