MENU

Gebed gevraagd - 1 jaar oorlog

Bij de eerste ‘verjaardag’ van de oorlog in Oekraïne vraagt ds. Oleksiy Blyzniuk om gebed.

Daarnaast schrijft hij: “Wij danken u oprecht voor uw steun in zowel gebeden als vele praktische zaken.

Dank u voor uw deelname aan onze dankbaarheid dat ondanks de oorlog onze kerken nog steeds vrijelijk kunnen samenkomen en God elke week kunnen loven. We danken God ook dat het seminarie sessies kan blijven houden, en ondanks de oorlog zitten we nog steeds op schema met ons leren en kunnen we doorgaan op een vooroorlogse uitzendkracht, zij het in een online format. Afgelopen maand hebben we gedurende twee weken drie cursussen gegeven.

Op dit moment, op 20 februari, vindt een ongepland bezoek van president van de VS, Biden, plaats in Kiev. Biden kondigde opnieuw een krachtig hulppakket aan Oekraïne aan.

Zoals u weet, vieren we op 24 februari de verjaardag van de invasie van de vijand in ons land. We verwachten deze week krachtigere raketaanvallen van de bezetters, dus bid alstublieft dat de Heer ons zal bewaren en ons zal helpen deze week door te komen.

Blijf alstublieft bidden voor onze kerken, voor onze predikanten en voorgangers. We blijven vluchtelingen en onze soldaten in de frontlinie helpen en zijn u erg dankbaar dat u ons hierbij helpt, zowel in gebed als financieel.”

Bekijk hier ons eerste bericht van de oorlog, met video waarin Sergei Nakul geschokt verslag doet.