Gebedspunten december 2020

Bid voor Spanje

  • Wilt u bidden voor de gezondheid van dominee Manuel Lopez in Almuñécar, Spanje? Hij had last van ademhalingsproblemen. Maar dankzij nieuwe medicatie gaat het beter met hem. Daar zijn we dankbaar voor. Wilt u ook bidden dat het project van de kerk in Almuñécar om voedsel in de wijk uit te delen openingen mag brengen voor gesprekken over het geloof?

Bid voor Zweden

  • Bid ook voor onze partner in Zweden. Veel mensen in de kerk in Åkersberga hebben zorgen om hun baan vanwege de corona-crisis. Wilt u bidden dat kerkleiders Chris en Lotta gezond blijven en hun kerk op een goede manier kunnen blijven leiden?

Bid voor Letland en Albanië

  • Wilt u bidden voor het theologische seminarie in Riga, Letland? Ze zijn net aan een nieuwe cursus Biblical Counseling begonnen. Wilt u bidden dat het de studenten die deelnemen aan deze opleiding lukt om met hun opgedane kennis op nieuwe plekken in Letland en buurlanden het geloof te delen?
  • Bid ook voor Arthur Lelaj, de voorganger in de Eklesia-gemeente in Tirana (Albanië). Het is voor hem niet altijd makkelijk om het werk in de gemeente alleen te moeten doen. Wilt u bidden dat het de kleine groep mensen in de kerk lukt om het geloof vol te houden? En wilt u bidden voor het evangelisatiewerk wat zij in hun de buurt uitvoeren?

Bid voor de fam. Pruissen

  • Wilt u bidden voor Gerwin Pruissen en zijn gezin, die gestopt zijn met evangelisatie in Frankfurt (Duitsland) en nu hun evangelisatiewerk in Drenthe willen voorzetten? Bid voor zegen op hun werk in Drenthe.