MENU

Geslaagde conferentie Groningen Mission

Van 23-26 mei 2024 organiseerde Groningen Mission een partner-conferentie, met als thema ‘Het evangelie in het Europa van de 21e eeuw’. Aan deze conferentie namen zowel vertegenwoordigers van onze Europese partner-kerken als van de support-kerken rond de stad Groningen deel. Het werd een geslaagde conferentie!

Ruim 15 buitenlandse gasten afkomstig uit Albanië, Spanje, Duitsland, Griekenland. Letland en Italië dachten na over de mogelijkheden om het evangelie te delen in Europa. Dr. Bosco Bangura, Assistant Professor of Missiology | ETF Leuven / PThU opende op vrijdag de conferentie met een presentatie en discussie over ‘Migrants and gospel-centered Mission in Europe’.  Een interessant onderwerp waar in kleine groepjes verder over werd gesproken.

Maar de conferentie zou niet compleet zijn als er geen tijd was om elkaar beter te leren kennen. Het programma bood daar dan ook alle ruimte voor. Een gezamenlijke praiseavond en een afsluitende dienst op zondagochtend maakten de conferentie af. Groningen Mission | Verre Naasten kijkt terug op een geslaagde Mission Conferentie!