Doe mee met onze Groeiwedstrijd

Wil jij de kinderen van jouw kerk of kinderclub op een leuke en creatieve manier betrekken bij Biddag en mission? Doe dan mee met onze Groeiwedstrijd! Ontvang gratis zaden en actiekaartjes, waarmee de kinderen zelf pompoenen kunnen kweken.

De actie symboliseert op een mooie manier het mission-werk: eerst plant je een zaadje (het geloof) en daaruit kan iets heel moois groeien! Meedoen? Bestel de actiematerialen via het formulier onderaan deze pagina. Vul bij ‘Aantal deelnemers’ in voor hoeveel kinderen je de materialen wilt ontvangen.

Kweek de zwaarste pompoen

De kinderen die meedoen kunnen via de Facebookpagina van Verre Naasten updates krijgen rondom de Groeiwedstrijd (tussen maart en oktober 2020). De Groeiwedstrijd start rond Biddag (11 maart 2020) en eindigt op 31 oktober 2020. Alle kinderen die hebben meegedaan kunnen vóór deze datum een foto van hun pompoen(en) insturen met de daarbij de omvang (in cm) en het gewicht. De winnaar is degene die de grootste/zwaarste pompoen heeft gekweekt. De winnaar krijgt uiteraard een mooie prijs!

Meer weten? Bel of mail naar Lisette via: 038-42 70 427 of acties@verrenaasten.nl

 

Vraag hieronder de actiematerialen voor de Groeiwedstrijd aan:

Groeiwedstrijd Biddag