MENU

Grote opbrengst actie Greijdanus Meppel voor India

Op donderdagavond 16 maart sloten leerlingen van Greijdanus Meppel, na wekenlang actievoeren, hun sponsoractie voor India af. Aan het eind van de avond werd de totaalopbrengst bekendgemaakt van deze Maak Meer Marathon: de ruim 300 leerlingen haalden samen 24.111 euro op! Via Verre Naasten wordt het geld ingezet voor een schoolgebouw in India.

Om geld in te zamelen, organiseerden de leerlingen de afgelopen weken allerlei originele acties op creatief en sportief vlak. Iedere leerling deed dat met zijn of haar eigen talenten. Dat past ook bij het onderwijs waar Greijdanus Meppel voor staat: persoonlijk leren. Zo organiseerden leerlingen bijvoorbeeld een cabaretavond, werden er cakes en taarten gebakken en verkocht, maakte leerlingen vogelvoer.

Er werden verschillende producten en diensten ingebracht voor de afsluitende (online) veiling, zoals een weekendje weg (in Giethoorn), meerdere nieuwe fietsen, een dagje varen met een sloep, een vleermuizenexcursie en een professionele fotoshoot. Voor het inzamelen van het sponsorgeld maakten de leerlingen volop gebruik van onze speciale actie-website: mijnmission.nl.