MENU

Doe iets in jouw kerk

Ben je voor jouw kerk op zoek naar een leuke activiteit om gemeenteleden te betrekken bij het mission-project van jouw gemeente of geloof delen wereldwijd? Of zoek je een passend project voor een collecte? Wij bieden voorlichtingsprogramma’s en acties voor elke gelegenheid en alle doelgroepen; van kinderen, jongeren en volwassenen tot senioren!

Mission dichterbij brengen

Organiseer eens een collecte, ontmoetingszondag, seniorenmiddag, thema-catechisatieavond of andere activiteit om het mission-werk dichterbij te brengen! Wij kunnen je daarbij ondersteunen met onze voorlichters en bijpassende, gratis voorlichtings- en (actie)materialen voor alle doelgroepen. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Support-kerken in Nederland

In Nederland zijn tientallen support-kerken betrokken om het mission-werk wereldwijd mogelijk te maken. Zij zetten zich via Regionale Samenwerkingsverbanden in voor mission-projecten in een specifieke regio. Zo zijn support-kerken verbonden aan partner-kerken overal ter wereld en werken we samen aan onze missie: geloof delen wereldwijd.

> Bekijk het overzicht van Regionale Samenwerkingsverbanden
« Terug naar Help mee

Meer tips en inspiratie

Hoe breng je in jouw kerkgemeente het mission-werk en de wereldwijde kerk dichtbij? Wij helpen je graag met ideeën en inspiratie. Door de jaren heen zijn er veel kerken die aandacht hebben besteed aan mission tijdens allerlei activiteiten. Met hun ideeën kun jij ook in je eigen kerk aan de slag.

Lees verder

Jubileumlied 'De kerk van God'

In 2018 bestond Verre Naasten 40 jaar. Robert Roth en Adriaan Koops hebben voor dit jubileum een lied geschreven over en voor de kerk. Het lied gaat over het uitdelen van geloof en over de verbondenheid met broers en zussen wereldwijd. Een mooi lied om te zingen tijdens een kerkdienst!

Luister en zing mee

Lied 'Deze God is onze God'

In 2010 schreef Jan van der Plas voor de DVN-dag een nieuw lied: Deze God is onze God. Het lied gaat over hoe we verbonden met broers en zussen wereldwijd een naaste mogen zijn. Een mooi lied om tijdens een kerkdienst te zingen of luisteren.

Luister en zing mee
Wil je meer informatie?