MENU

Organiseer een mission-zondag

Een mission-dienst is een dienst in het teken van geloof delen wereldwijd. Een speciale kerkdienst om samen de verbondenheid met de wereldwijde kerk te beleven en te vieren.

Mission-predikanten

Speciaal hiervoor hebben we een pool van enthousiaste predikanten met een hart voor mission beschikbaar. Daarnaast studeren er buitenlandse predikanten aan de Theologische Universiteit Kampen | Utrecht. Zij verzorgen graag in de dienst de preek en/of vertellen over de wereldwijde kerk. Verwonder je samen over wat God wereldwijd doet!

Wij helpen graag

Aan een mission-dienst zijn geen kosten verbonden, wel verwachten we dat de collecte in de dienst bestemd is voor het mission-werk wereldwijd. Daarbij ondersteunen we graag met een collecte-video, PowerPointpresentatie, artikel voor jullie kerkblad/nieuwsbrief en mooie mission-video’s. Ook voor het kinderwerk helpen wij jullie uiteraard aan mooie materialen.

Wil jouw kerkgemeente een mission-zondag organiseren? Schakel ons dan in en neem contact op met Anja Mijnheer via mail: a.mijnheer@verrenaasten.nl.

Predikanten

Hieronder vind je de namen van de mission-predikanten.

« Terug naar Help mee