MENU

Tips en inspiratie

Hoe breng je in jouw kerkgemeente het mission-werk en de wereldwijde kerk dichtbij? Wij helpen je graag met ideeën en inspiratie.

Download bijvoorbeeld onze flyer vol tips om in jouw gemeente het mission-werk meer en beter onder de aandacht te krijgen bij jong én oud! Ook houden wij af en toe een brainstorm met vrijwilligers uit diverse kerken. Uit die brainstorm-sessies is een prachtige ideeënlijst ontstaan. Laat je inspireren door wat andere kerken deden!

Wij denken graag mee

Heeft jouw kerk een leuke actie gehouden die in onze flyer of op onze ideeënlijst moet? Neem dan contact met ons op. Ook als je hulp nodig hebt, of met vragen of wensen zit, horen we graag van je. Wij denken graag met je mee!

Extra tip

Vraag een paar minuten tijd aan het begin van -of tijdens- een kerkdienst, als de nieuwste Naast net in de postvakjes ligt. Vertel dan iets over het (buitenlandse) mission-werk van jouw gemeente, of deel een nieuwtje uit een project waaraan jullie gemeente verbonden is. Ook kun je de predikant vragen of hij wil bidden en danken voor de wereldwijde kerk en het mission-werk van jullie gemeente. Nog een tip: leg de Naast niet in de postvakjes, maar deel hem uit aan het begin van de dienst!

« Terug naar Help mee