MENU

Webinars voor mission-ambassadeurs

Jij hebt hart voor mission en hebt de taak op je genomen om jouw gemeente te betrekken bij het mission-werk. Als mission-ambassadeur hoor je inspirerende en bemoedigende verhalen van christenen wereldwijd die je weer mag doorgeven binnen je eigen gemeente. Maar hoe doe je dat, je gemeente betrekken bij mission? Met twee webinars per jaar willen we je helpen en inspireren bij jouw taak als mission-ambassadeur.

« Terug naar Help mee

Webinar 1

In januari hebben we ons eerste webinar gehouden over de vraag ‘Waarom mission’. Wat lezen we in de Bijbel over mission? Waarom zijn we verbonden aan christenen wereldwijd? Hoe kunnen kerken wereldwijd bijdragen aan dat mission-werk? En wat betekent jouw taak als mission-ambassadeur in dat grote geheel?

Benieuwd naar specifieke stukken uit de webinar? Klik dan hier voor het antwoord op de vraag ‘wat is mission?’, en hier voor het antwoord op de vraag ‘waarom mission?’.

Webinar 2

In september hebben wij onze tweede webinar gehouden. Tijdens de Internationale conferentie zijn er verschillende ontmoetingsdiensten. Om de dienst met een buitenlandse gast een echte ontmoeting te laten zijn, willen we je graag een aantal tips en ideeën meegeven. We geven informatie over de Internationale Conferentie en delen ervaringen en ideeën over hoe je je gast tijdens een Ontmoetingsdienst kunt inzetten. Na dit webinar heb je een aantal concrete handvatten gekregen waarmee je aan de slag kunt binnen je eigen gemeente.