MENU

Geven

Geef nu

Deel je geloof en geef een gift. Voor ons werk, geloof delen wereldwijd, zijn we afhankelijk van giften. Jouw bijdrage kunnen we dus goed gebruiken! Bekijk hieronder op welke manieren je kunt geven. Of geef direct via ons online donatieformulier.

Zoek je een concreet project voor je gift? We denken graag mee! Neem contact met ons op.

Verre Naasten is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Verre Naasten aftrekbaar zijn. Ook hebben wij de CBF-Erkenning, een keurmerk voor goede doelen. Lees hier wat dit betekent.

« Terug naar Help mee
Geef eenvoudig via iDEAL of met een machtiging

Maak dromen waar

Onze partners delen vaak hun dromen met ons. We zijn bij Verre Naasten vaak onder de indruk van de veelzijdigheid en creativiteit van onze partners. We vinden het mooi om deze dromen ook met jou te delen. Jouw donatie wordt besteed aan de droom van onze partner. Help jij om hun dromen waar te maken? Jouw donatie maakt het verschil!

Ga naar droom.verrenaasten.nl

Schenkingsovereenkomst

Je wilt schenken aan Verre Naasten en maximaal profiteren van fiscaal voordeel? Daar zijn we blij mee! Omdat Verre Naasten een ANBI-status heeft zijn jouw giften fiscaal aftrekbaar. Wanneer je die giften voor 5 jaar vastlegt, kun je het hele giftbedrag aftrekken van je belastbaar inkomen.

Lees meer over het geven via een schenkingsovereenkomst

Nalaten aan Verre Naasten

Wat gebeurt er met uw vermogen als u er niet meer bent? Het is goed om daarover na te denken. Met een testament kunt u vastleggen wie wat krijgt: kinderen, familie, vrienden of een organisatie. Wilt u nalaten aan Verre Naasten? Dat kan op verschillende manieren.

Lees meer over nalaten aan Verre Naasten

Sponsor een theologiestudent

Verre Naasten investeert in het opleiden van nieuwe, lokale kerkleiders. Investeer in de kerkleiders van de toekomst: sponsor een student die zijn of haar studie volgt met ondersteuning van het Studiefonds Kerkleiders.

Lees meer over het Studiefonds Kerkleiders