MENU

In memoriam: Nico Zwemstra (1964-2023)

Op vrijdag 24 november werden we opgeschrikt door het bericht van het plotselinge overlijden van onze geliefde collega Nico Zwemstra, 59 jaar oud.

Ruim zes jaar hebben we mogen genieten van hem en zijn inzet voor het evangelie. We hebben zijn innerlijke drive geproefd. Echte liefde voor God en Gods werk in deze wereld. Hij was zelf geraakt door het evangelie en dat motiveerde hem om het evangelie te delen in woord en daad.

Nico Zwemstra  24 juni 1964 – 24 november 2023

Zijn taak hier op aarde is klaar. Wij zijn er stil van. Nico, zo’n prettig persoon om mee samen te werken. Zijn passie en deskundigheid, aandacht en overwogen manier van werken. Zijn mooie manier van relaties onderhouden met ons. En ook zeker met al de contactpersonen van onze partnerkerken (in Zuid-India, Indonesië, Bangladesh, Myanmar, Sri Lanka en Taiwan) en anderen uit zijn netwerk. Opeens is daar een einde aan gekomen.

We missen hem in ons team en leggen ook dit in vol vertrouwen in Gods hand. We zijn dankbaar voor zijn enorme inzet en alles wat hij mocht betekenen voor de voortgang van onze missie: geloof delen wereldwijd. Maar we zijn ook zeker dankbaar voor alles wat hij betekende voor ons als personen met wie hij werkte.

Onze gedachten en gebeden zijn met zijn gezin, dat hem zo lief was: zijn vrouw Marianne en hun kinderen en kleinkinderen. En natuurlijk ook zijn verdere familie en allen die hem dierbaar waren. We mogen getroost worden door de hoop en het vaste vertrouwen waarvan Nico getuigde. Hij was een toegewijd kind van zijn hemelse Vader.

Foto’s van Nico tijdens een werkbezoek aan Indonesië, medio november 2023.