MENU

Internationale Conferentie voor vrouwen: Rise and Shine

Van 4 tot en met 14 oktober 2024 organiseren Verre Naasten en Lume, gefinancierd door stichting Pharus, een Internationale Conferentie. Ditmaal is de conferentie speciaal voor vrouwelijke deelnemers vanuit onze partnerorganisaties wereldwijd. Het thema is Rise and Shine, met als ondertitel: Let the light of God’s grace shine through you on the place He has put you.

Ruim 20 vrouwen die actief zijn in het missionwerk in Afrika, Aziƫ of Latijns-Amerika zijn voor deze conferentie uitgenodigd. Ook de sprekers en workshopleiders zijn vrouw en zullen het thema vanuit verschillende invalshoeken belichten. Het doel van de conferentie is uitwisseling, bemoediging en inspiratie. Ook willen we de deelnemers helpen reflecteren op hun eigen context, situatie en uitdagingen. De conferentie biedt hen en ons een wereldwijd netwerk en we verwachten dat het delen van ervaringen zeer waardevol zal zijn.

Op zondag 6 en 13 oktober worden de deelnemers ingezet in Ontmoetingsdiensten in verschillende NGK-gemeenten door het hele land. Tot slot zijn deze vrouwen ook onderdeel bij het Lume-event op 12 oktober in Ede. Voor dit event worden losse kaarten verkocht. Zo kan een nog veel grotere groep via de diensten en dit event de verbondenheid met Gods wereldwijde kerk ervaren.