Jongerenreis naar Soemba

Vanuit een groep jongeren van de kerken op Soemba (20-30 jaar) kwam het verzoek om in contact te komen met Nederlandse, christelijke jongvolwassenen. Daar geven we graag gehoor aan! Het idee is nu om in 2018 een 2-weekse jongerenreis naar Soemba te organiseren (rond mei- of zomervakantie); een suvival-achtige hike door de binnenlanden, samen met de Soembanese jongeren! Een unieke ervaring!

Tijdens de reis is er ook volop ruimte voor ontmoeting, (geloofs)gesprekken en plezier. Wat ons betreft een prachtige mogelijkheid om de leefwereld van Soembanese christenen real-life te ervaren!

Informatieavond
Voor iedereen die interesse heeft, organiseren we op donderdagavond 21 september (vanaf 19.30 uur) een informatie-avond op het kantoor van Verre Naasten (voor jongeren in de leeftijd van 18-30 jaar). Ken je iemand voor wie dit echt iets is? Geef ons zijn/haar naam en e-mailadres en wij sturen een persoonlijke uitnodiging! Mail deze gegevens naar e.toornstra@verrenaasten.nl De reissom (2 weken) ligt rond de 2.000 euro.

Promotie
Voor de verdere promotie van de reis ontvangen, direct na de zomervakantie, de classiskerken een kerkbladartikel, flyer en PowerPointpresentatie. Zo hopen we zoveel mogelijke potentiële reizigers te bereiken! Op basis van de getoonde belangstelling pakken we de organisatie van de reis verder op.