Jubileumviering: E&R bestaat 50 jaar!

Het is feest: E&R bestaat binnenkort 50 jaar! Daarom staat dit najaar in het teken van terug- én vooruitkijken op het E&R-werk. Begin dit jaar heeft Verre Naasten, samen met Kerkpunt, besloten het E&R-werk een nieuwe impuls te geven.

Online viering: 6 oktober

Dit najaar willen we allereerst het zomerse E&R-werk van de afgelopen 50 jaar vieren. We kijken terug tijdens een online viering op donderdagavond 6 oktober om 20:00 uur. Maar we kijken ook vooruit: wat is de toekomst van E&R? Aanmelden voor deze online viering kan met een mailtje naar info@eenr.nl. Je wordt dan verder op de hoogte gehouden en krijgt de meekijk-link toegestuurd.

Online fotoalbum

Om allerlei herinneringen te verzamelen, wordt er gewerkt aan een mooi online fotoalbum. In dit album zie en lees je de mooiste herinneringen van de afgelopen 50 jaar. E&R verzamelt graag nog meer mooie herinneringen in het E&R-fotoalbum. Stuur een of meerdere foto’s uit jouw E&R-tijd naar info@eenr.nl en vertel ons iets over jouw ervaringen. Dit komt terecht in het fotoalbum en een selectie wordt geplaats in het najaarsnummer van Naast (het magazine van Verre Naasten).