Juni: durft jullie gemeente het aan?! Missie V.O.N.K.

In het weekend na Pinksteren (nacht van 14-15 juni) organiseert Verre Naasten voor de 4e keer Missie V.O.N.K.! Iets voor jullie gemeente? Een perfecte manier om het mission-werk dichtbij te brengen: spannend, gezellig én samenbindend!

Missie V.O.N.K. is een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging voor kerkenteams: 12 uur lang, ergens in de bossen in ’t midden van het land. We dagen elke kerk uit (8-12 personen, in de leeftijd van 16-65 jaar)!

Tijdens Missie V.O.N.K. worden de teams via allerlei outdoor-opdrachten getest op eigenschappen die je als evangelist nodig hebt, zoals lef, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen. Veel van de evangelisten die we wereldwijd steunen, werken onder moeilijke omstandigheden. Ze werken vaak op eenzame posten en hun boodschap is niet altijd gewenst. En toch zetten ze door! Om hun werk te steunen, gaat de opbrengst van Missie V.O.N.K. naar het werk van evangelisten, wereldwijd. Eventueel is het mogelijk de sponsoropbrengst te bestemmen voor een evangelist uit jullie eigen mission-gebied.

Tijdens Missie V.O.N.K. gaan we ook de diepte in! Rond het themageloof delen wereldwijdworden de teams geïnspireerd en uitgedaagd samen na te denken over geloofsvragen.

Materialen
Graag brengen we dit event onder de aandacht in jullie gemeente. Helpen jullie ons mee? Op onze website kunnen jullie verschillende pr-materialen downloaden. Willen jullie ons promofilmpje (of evt. de PPT-sheets) laten zien via de beamer in de kerk? En/of de filmpjes delen via de Facebook-pagina van jullie kerk? Kijk op www.missievonk.nl voor alle informatie!

Kartrekker
Lees je deze informatie over Missie V.O.N.K. en denk je gelijk ‘dat is iets voor …!’ Laat ons weten wie in jullie gemeente een team wil opzetten/kan trekken! We zullen hem/haar dan benaderen. Contact of vragen over Missie V.O.N.K. Mail of bel Gerdien, via info@missievonk.nl of 038 4270 410.