U bent hier: >> Kick-off Guido Amersfoort

Kick-off Guido Amersfoort

Vandaag was het zover voor negen (eerste-) klassen van de GSG Guido in Amersfoort: de kick-off van de Maak Meer Marathon! De komende negen weken gaan zij hard aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een multifunctioneel (school)gebouw in India, waar de kerk onderwijs aanbiedt aan arme theeplukkersfamilies.

Ruim 240 eerstejaars voeren de komende twee maanden acties voor de inrichting van het multifunctionele centrum in Birpha, India. Dit project werd twee weken nog bezocht door 4 leerlingen van de Guido, de winnaressen van de vorige Maak Meer Marathon. Zij zagen met eigen ogen hoe hard het geld nodig is en hoe de opbrengst van de afgelopen acties is besteed! Waar eerst nog niks was, staat nu een heel gebouw.

De opbrengt van de actie dit jaar wordt gebruikt voor de inrichting van het gebouw. De leerlingen hebben actiepagina’s aangemaakt op het actieplatform. Met verschillende creatieve acties proberen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het doel? Minimaal 25.000 euro vóór 19 mei 2017! Daarna krijgt de actie een passend, feestelijk einde!