Missie VONK verplaatst naar 2021

Verre Naasten heeft besloten om haar outdoor sponsor-event Missie VONK te verplaatsen naar de nacht van 28 op 29 mei 2021, volgend jaar dus. Missie VONK zou gehouden worden in de nacht van 5 op 6 juni 2020. Nu het kabinet nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus bekendmaakte – die duren tot 1 juni – hebben we gekozen voor het verplaatsen van het event. Allereerst maakt de coronacrisis een goede voorbereiding op Missie VONK onmogelijk: zowel voor onze organisatie als voor de deelnemers. Bovendien vraagt de tijd waar we in zitten om het stellen van prioriteiten, waarbij minder belangrijke dingen even naar de achtergrond verdwijnen.

Geen afstel

Deo Volente (als God het wil) en bij leven en welzijn hopen we er volgend jaar een nóg mooier event van te maken. Voor nu hebben leven en welzijn even prioriteit. Wij gaan ervan uit dat alle teams die zich opgegeven hebben er ook volgend jaar ‘gewoon’ bij zijn. Want wat ons betreft komt van uitstel geen afstel. In de tussentijd gaan wij verder sleutelen aan onze plannen, zodat de 5e editie van Missie VONK onvergetelijk wordt.

Gevolgen

Het doorschuiven van Missie VONK betekent het volgende. Teams die zich al voor Missie VONK hebben opgegeven, blijven gewoon ingeschreven staan op missievonk.nl. Nieuwe teams – of teamleden bij een bestaand team – kunnen nog steeds worden ingeschreven. Ook de sponsorbijdragen blijven staan. Het werven van nieuwe sponsors gaat even op een laag pitje. Hopelijk kunnen de teams dat in de loop van dit jaar weer oppakken.

Meer weten?

Heb je vragen? Stel ze dan gerust door deze e-mail te beantwoorden of via: missievonk@verrenaasten.nl. Wil je weten hoe Verre Naasten omgaat met de coronacrisis? Klik dan hier.