Missie VONK: 17 en 18 september 2021

Missie VONK zou plaatsvinden in het weekend van 28-29 mei, maar is verplaatst naar september!

Missie VONK is het nachtelijke sponsor-avontuur van mission-organisatie Verre Naasten. Van vrijdag 17 september, 8 uur ’s avonds tot zaterdag 18 september, 8 uur ’s ochtends – staat alweer de 5e editie van Missie VONK op het programma. Jij kunt ook meedoen, met een team van 4 personen uit jouw kerk, studentenvereniging, bijbelstudieclub, vriendengroep of voetbalteam. Of met je gezin! Zorg er in elk geval voor dat het mensen zijn met wie je het een hele nacht vol kunt houden, voor het goede doel!

Tijdens deze speciale corona-editie van Missie VONK ben je online verbonden met andere teams uit het hele land. Vanuit je achtertuin, een sportveld in de buurt of bijvoorbeeld het kerkplein gaan jullie de strijd aan. Als team krijgen jullie allerlei challenges voor de kiezen: sportief, intelligent, spannend, verbindend en uitdagend! Op je plek blijven zitten er niet bij, net zoals dat geldt voor evangelisten. Ook confronteert Missie VONK je met de vraag: wat betekent Jezus volgen eigenlijk voor jou? Tegelijk tikt de klok door: lukt het jullie om binnen de tijd de opdrachten af te ronden? Welk team weet zaterdagochtend vroeg te winnen?

Meedoen?

Ook meedoen? Top! Zoek drie teamgenoten, en meld je team meteen online aan via www.missievonk.nl. Wij sturen je de benodigde informatie, en jullie mogen op zoek naar sponsors. Dat gaat gemakkelijk met jullie persoonlijke actiepagina’s op deze website. Succes!