MENU

Mission-ambassadeur: mission in jouw kerk op de kaart

Het is prachtig om dat van dichtbij mee te mogen maken, om te zien hoe God Zijn kerk wereldwijd bouwt, dichtbij en ver weg. En het mooie is dat je daarbij als mission-ambassadeur op de eerste rij zit. Uit de eerste hand hoor je inspirerende en bemoedigende verhalen, kom je in contact met broers en zussen uit allerlei culturen en kun je daarvan uitdelen in je eigen gemeente.

We vinden het mooi als je mission-ambassadeur bent. Je bent belangrijk voor het wereldwijde mission-werk. Want ook jouw kerk moet toch die inspirerende verhalen horen?

Handboek voor mission-ambassadeurs

Om je op weg te helpen, hebben we een handboek voor mission-ambassadeurs gemaakt. Dit handboek is niet bedoeld als trainingsmodule of uitgeschreven recept. Want jij bent jij en jij doet de dingen op jouw manier, passend bij jouw kerk. Maar we willen jou daar wel graag bij helpen. Met kant-en-klare materialen, met inspiratie-momenten, met onderling contact in de regio en met dit handboek. We hopen dat je ‘m er af en toe bij pakt voor wat achtergrondinformatie, handige tips of een stukje inspiratie.

Download hier het handboek voor mission-ambassadeurs

Webinars

Twee keer per jaar organiseren we een webinar, speciaal voor mission-ambassadeurs. In een uurtje geven we je nieuwe inspiratie en ideeën of helpen we je op weg met een thema. Je kunt alle eerdere webinars terugkijken.