In de kerk: Mission-materialen

Op zoek naar een leuke activiteit om mission dichtbij kinderen te brengen? Speciaal voor kinderen ontwikkelden we werkvormen en werkbladen rond de thema’s ‘Hoe breng je iets wat ver weg is dichtbij?’ en ‘Een groot cadeau!’ en ‘Schatten van een ander’. Elk thema bevat materiaal dat als kort kindermoment in de dienst gebruikt kan worden. Er horen ook concrete werkbladen bij waardoor het ook als heel programma tijdens een kindernevendienst ingezet kan worden. De materialen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar.

  • Werkblad ‘de schatkist’, hierin wordt ingezoomd op wat de kinderen kunnen leren van hun geloofsgenootjes wereldwijd.
  • Werkblad ‘Cadeautje’, een werkblad dat in elkaar gezet kan worden als een cadeautje. Kinderen kunnen hierop hun wens voor elkaar kwijt en deze in de dienst zelf of op een andere plek weer uitdelen.
  • Werkblad ‘Mobiel’: dit knutselwerkje bestaat uit het maken van een mobiele hanger met geloofsgenootjes wereldwijd waarop een wens geschreven kan worden.
  • Per regio zijn er (nieuwe) kleurplaten beschikbaar.

Neem contact op met Lisette Vossebelt voor specifieke regioversies van de materialen of voor het aanvragen van de middelen. L.vossebelt@verrenaasten.nl 038 4270427