MENU

Missionaire Conferentie op 13 januari: Meedoen in Gods missie

Op 13 januari 2024 vindt de 3e editie van de Missionaire Conferentie plaats. Het thema voor deze conferentie is Meedoen in Gods missie.

Jezus daagt ons uit om mee te doen in de missie van God. We zijn geroepen om met Jezus op weg te gaan en voorproefjes te zijn van Zijn Koninkrijk. Wat doet zo’n oproep met jou? Raak je geïnspireerd? Of denk je: wat beteken ik nu? Zitten mensen wel op het goede nieuws te wachten? En wat is dat goede nieuws dan? Met deze missionaire conferentie helpen we je bij dit soort vragen.

Kees van Ekris, Theoloog des Vaderlands, is één van de sprekers. Hij neemt je mee in de huidige trends binnen onze samenleving en welke kansen dat voor de kerk biedt. Evelien van Duffelen en Bert Roor gaan dieper in op de vragen: ‘Heeft meedoen in zin? Heeft meedoen in de kerk of pioniersplek zin voor jou en anderen en in welk opzicht?’

Je kunt op deze dag als deelnemende gemeente met drie tot vijf mensen samen een leertrack volgen. Tijdens de leertrack gaan jullie aan de slag met een werkplan om als gemeente-team concrete stappen te zetten in het komende halfjaar. Op de website zie je uit welke leertracks je kunt kiezen.

Natuurlijk ben je ook welkom als je zonder team komt. Kom dan als individuele ‘verkenner’ en volg een apart programma met de inspiratiesessies ‘Een goed begin’ en ‘Aan de slag met de Trendrede’. Of laat je inspireren op de Missionaire Markt.

Ga naar de website van de conferentie

Deze conferentie wordt georganiseerd door de partners van Missieloket: Kerkpunt, Missiefonds en Verre Naasten.