MENU

Mooie resultaten mission-werk West-Afrika Mission | Verre Naasten in 2023

2023 was een jaar met prachtige hoogtepunten, zoals in Senegal waar de christelijke opleiding voor verpleeg- en verloskundigen 19 nieuwe studenten kreeg. En in Benin waar de ERCB een nieuwe gemeente is gestart. Maar soms was het ook moeilijk, zoals in Marokko waar een aardbeving plaatsvond. We zijn dankbaar voor de goede contacten en mooie projecten die we – dankzij jullie betrokkenheid – konden ondersteunen.

Als één van onze support-kerken maakten jullie in 2023 de steun aan onze partner-kerken in West-Afrika weer mogelijk. Verbonden in Christus delen zij daar het geloof, in woorden én daden. Dat mission-werk is in 2023 opnieuw gezegend. Lees meer daarover in onze verantwoording over afgelopen jaar.

Als bestuur van West-Afrika Mission | Verre Naasten zijn we dankbaar voor jullie steun in 2023! Gods werk gaat door, dat is zichtbaar in de prachtige resultaten die we kunnen noemen in ons jaarverslag.

West-Afrika Mission | Verre Naasten ondersteunt lokale kerken en christelijke organisaties in West-Afrika, die de bevrijdende boodschap van Jezus uitdragen, in woorden én daden!