Kerkentour ‘Muziek in de kerk’ in 2021-2022

Geloof delen wereldwijd – dát is ons verlangen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Iets van onze ervaringen met geloofsgenoten wereldwijd willen we graag delen binnen kerken in Nederland.

Concert

In het kerkseizoen 2021/2022 houdt Verre Naasten samen met violiste Marieke Bastiaan en organist/pianist Peter Wildeman – beide bekend van o.m. Nederland Zingt – een nationale kerkentour, met 15 concerten in kerken door heel Nederland. Deze tour biedt een afwisselend programma met mooie luisterliederen, al ontbreekt ook de samenzang niet. Iedere avond verleent een lokaal koor haar medewerking aan het concert. Bovendien komt onze directeur Klaas Harink kort vertellen over het prachtige, wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten – samen met Nederlandse kerken – ondersteunt.

Wil jouw kerk meewerken?

De kerkentour ‘Muziek in de kerk’ kan ook jullie kerk aandoen. Interesse?  Hieronder staan de beschikbare data. Kijk snel of er een geschikte datum tussen staat en neem voor meer informatie contact op met Anja Mijnheer via: a.mijnheer@verrenaasten.nl.

Beschikbare data

vrijdag 1 oktober 2021
zaterdag 2 oktober 2021
zaterdag 22 januari 2022

(I.v.m. de corona-maatragelem is het aantal beschikbare data beperkt. In de loop van 2021 hopen we de lijst met beschikbare data verder aan te vullen)

Op de hoogte blijven?

De concerttour ‘Muziek in de kerk’ reist door heel Nederland en komt vast ook bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom! De toegang bedraagt € 10,00 (in de voorverkoop) en € 15,00 aan de kassa. De avonden beginnen steeds om 20.00 uur. Wil je een e-mailtje ontvangen wanneer er meer duidelijkheid is over het programma? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier.

 

    Marieke Bastiaan
    Peter Wildeman