Informatie voor kerken over Concerttour Muziek in de Kerk

Geloof delen wereldwijd – dát is ons verlangen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Iets van onze ervaringen met geloofsgenoten wereldwijd willen we graag delen binnen kerken in Nederland.

Concert

In het kerkseizoen 2021/2022 houdt Verre Naasten samen met violiste Marieke Bastiaan en organist/pianist Peter Wildeman – beide bekend van o.m. Nederland Zingt – een nationale kerkentour, met 15 concerten in kerken door heel Nederland. Deze tour biedt een afwisselend programma met mooie luisterliederen, al ontbreekt ook de samenzang niet. Iedere avond verleent een lokaal koor haar medewerking aan het concert. Bovendien komt onze directeur Klaas Harink kort vertellen over het prachtige, wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten – samen met Nederlandse kerken – ondersteunt.

Wil jouw kerk meewerken?

De kerkentour ‘Muziek in de kerk’ kan ook jullie kerk aandoen. Interesse?  Hieronder staan de beschikbare data. Kijk snel of er een geschikte datum tussen staat en neem voor meer informatie contact op met Anja Mijnheer via: a.mijnheer@verrenaasten.nl.

Beschikbare data

  • 14 januari 2022
  • 11 maart 2022
  • 1 april 2022
  • 7 mei 2022
  • 4 juni 2022

Meer informatie ontvangen?

Ben je geïnteresseerd om de concerttour ‘Muziek in de Kerk’ in je eigen kerk te organiseren en wil je graag meer informatie? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier en we nemen contact met je op.