MENU

Naast over geloofsopvoeding: hoe pak jij het aan?

Wat wil je eigenlijk precies overdragen aan je kinderen? En pakken we de geloofsopvoeding niet veel te geïsoleerd aan? Dit vraagt Wolter Huttinga zich af in de column die hij schreef in de nieuwste Naast. Inclusief een gedachte bij deze vragen die wellicht wat lucht geeft. Net als de ervaringen van anderen. Zo vertelt Helga uit Benin hoe zij het aanpakt met haar drie tienerjongens. En delen Marc Floor en vader Jurrien hoe het er in huize Ten Brinke aan toe gaat. Zweedse kinderwerker Kaisa geeft drie bruikbare tips, Gerrit den Broeder stelt voor om te stoppen met het kindermoment tijdens de kerkdienst en drie Oekraïense moeders stellen hun hart open: geloofsopvoeding in tijden van oorlog… Hoe dan?

Een Naast bomvol tips, ervaringen en achtergrond rondom geloofsopvoeding vanuit de wereldwijde kerk. Laat je inspireren, doe wat nieuwe ideeën op, word bemoedigd. Misschien is dit wel de belangrijkste Naast die je ooit las!

Mis ‘m niet! De nieuwe Naast over geloofsopvoeding (bomvol tips en ervaringen) ligt vanaf zondag 30 oktober in de kerk! Ook online te lezen via www.verrenaasten.nl/naast Niet gezien in de kerk? Vraag gratis een exemplaar aan bij Verre Naasten door contact met ons op te nemen.