Be The Light TV

Stichting Be The Light Television bereikt vanuit Nederland honderden mensen in Pakistan én andere landen met de boodschap van het evangelie. De omroep richt zich voornamelijk op het verspreiden van het evangelie onder de Urdu-bevolking en op het versterken en bemoedigen van de christelijke gemeenschap in Pakistan.

Produceren en uitzenden

De stichting stelt zichzelf het volgende doelHet wereldwijd bereiken van de Urdu-sprekende bevolking met het evangelie van Jezus Christus door het produceren en uitzenden van televisieprogramma’s in de vorm van talkshows, presentaties en gedramatiseerde programma’s. Dit willen zij bereiken via het internet en satelliettelevisie en het realiseren en bieden van een platform voor christelijke artiesten.

Doelgroepen

Er zijn programma’s speciaal voor volwassenen, voor kinderen, voor vrouwen en voor jongeren. Er is een programma met Bijbelstudies, een zangprogramma en er worden korte filmpjes gemaakt die de Bijbel uitleggen met voorbeelden uit het heden.  

Be The Light TV is hèt middel voor Pakistanen om het geloof te verspreiden in hun moederland. Het land kent nog steeds onderdrukking en tegenwerking van christenen en kerken. Veel Pakistanen die werkzaam zijn in Nederland, steunen het werk van Be The Light TV. Zo ontstaat verbinding tussen Pakistaanse christenen in binnen en buitenland.

Meer informatie over het werk van Be The Light TV is te vinden op hun website en YouTube-kanaal.