IFES Breda – Tilburg – Eindhoven

IFES-Nederland maakt onderdeel uit van IFES World dat actief is in meer dan 170 landen en staat voor International Fellowship of Evangelical Students. IFES-Nederland heeft als doel het evangelie onder de aandacht te brengen van de internationale studenten in Tilburg, Breda en Eindhoven en hen uit te nodigen Jezus te volgen.

100 nationaliteiten

Ruim 4.500 internationale studenten met meer dan 100 nationaliteiten studeren aan de universiteiten en hogescholen in deze drie steden. Ze spreken Engels en ze zoeken vrienden. Vaak zijn ze geïnteresseerd in de christelijke grondslagen van onze cultuur. Sommigen komen uit landen die gesloten zijn voor missionaire werkers. Vaak komen ze op leidinggevende posities terecht en bij terugkeer kunnen ze het evangelie weer verspreiden in hun eigen context. Voor deze studenten worden diverse activiteiten georganiseerd die de boodschap van het evangelie uitdragenDeze activiteiten vinden plaats op de campussen en in de huiskamers van leden van kerken in Tilburg, Breda en Eindhoven.

Studentenwerk

Verre Naasten steunt IFES-medewerkers met een financiële vergoeding zodat zij wekelijks studentenwerk kunnen doen. Zo kunnen zij zendingsactiviteiten organiseren en ook nieuwe activiteiten bedenken voor internationale studenten. IFES-medewerkers helpen studenten ook bij het bidden, Bijbellezen en het getuigen van hun geloof.  

Meer weten over IFES en wat zij doen? Kijk dan op: www.ifes.nl