MEER dan BeverWAARD

MEER dan BeverWAARD is een jonge, kleurrijke en aantrekkelijke pioniersgemeente in de Rotterdamse wijk Beverwaard, met laagdrempelige diensten. De gemeente staat open voor alle culturen die de wijk rijk is. Behalve dat de kerk zich richt op de eigen wijk, reikt zij ook uit naar christenen en zoeken de niet- of andersgelovigen op in het asielzoekerscentrum van Beverwaard. De kerkgemeente ontstond in 2010 vanuit de Elimkerk (GKv) en de Nebogemeente (CGK), die intussen de Samenwerkingsgemeente Rotterdam-Zuid vormen. Deze kerk is de ‘moedergemeente’ van de gemeente in Beverwaard en daarmee ook van het predikantsechtpaar, Ruard en Eliane Stolper.

Iedereen is welkom

Iedere zondag houdt de kerkgemeente bijeenkomsten in buurtgebouw De Focus aan de Oude Watering 324 in Rotterdam. De bijeenkomsten starten om 13.00 uur en aan het eind is er een gezamenlijke maaltijd. Iedereen is welkom, ongeacht je levensovertuiging of achtergrond.

MEER dan BeverWAARD krijgt ondersteuning vanuit Rijnmond Mission | Verre Naasten, maar ook vanuit andere fondsen. De kerkgemeente heeft als droom om uit te groeien tot een zelfstandige, missionair-diaconale gemeente in Beverwaard. Meer informatie over de kerk is te vinden via de onderstaande button.