MENU

Ontmoetingsdiensten

Elkaar ontmoeten, samen zingen en bidden en gevoed worden met het levende Evangelie. Het is helemaal bijzonder als je een broer of zus uit Gods wereldwijde kerk daarin mag ontmoeten.

Mission-Werk dichterbij halen

In juni zijn er ruim 25 buitenlandse predikanten in Nederland. De komst van deze buitenlandse predikanten biedt Nederlandse kerken een uitgelezen kans om tijdens een speciale Ontmoetingsdienst onze verbondenheid met Gods wereldwijde kerk te ervaren. Speciaal voor zulke Ontmoetingsdiensten zijn de conferentiedeelnemers op zondag 4 en zondag 11 juni beschikbaar. Want van 1 – 13 juni 2023 organiseert Verre Naasten een Internationale Conferentie in Zwolle, samen met Hogeschool Viaa en TU Kampen | Utrecht en gefinancierd door Stichting Pharus.

Ontmoetingsdiensten

Er is altijd veel belangstelling voor een Ontmoetingsdienst. Op zondag 4 en 11 juni bezoeken de buitenlandse gasten diensten door het hele land, waar ze preken of een presentatie verzorgen. Aan zo’n bijzondere Ontmoetingsdienst zijn geen kosten verbonden, maar wel verwachten we dat de collecte bestemd is voor Verre Naasten, speciaal voor de training en opleiding van evangelisten wereldwijd. Daarvoor zijn diverse promotiematerialen beschikbaar, zoals een kerkbladartikel en beameraankondiging, een collectefilmpje, flyers met meer informatie en machtigingskaart en kindermaterialen.

Ook een buitenlandse voorganger uitnodigen?

Wil je een buitenlandse voorganger uitnodigen in jouw gemeente? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Wil je eerst meer informatie? Bel of e-mail dan naar Anja Mijnheer of Robin Haanappel via 038-42 70 410 of wereldwijd@verrenaasten.nl Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Vul hier in bij welke kerkelijke gemeente je betrokken bent.