MENU

Ontmoetingsdiensten

Elkaar ontmoeten, samen zingen en bidden en gevoed worden met het levende Evangelie. Het is helemaal bijzonder als je een broer of zus uit Gods wereldwijde kerk daarin mag ontmoeten.

Op zondag 4 en zondag 11 juni zijn er mission-diensten in heel Nederland. Buitenlandse predikanten uit het netwerk van Verre Naasten gaan voor in deze diensten of delen er hun getuigenis. Je kunt zelf ook een mission-dienst bezoeken. Bekijk op deze kaart of er een mission-dienst bij jou in de buurt is!

Mission-werk dichterbij halen

In juni zijn er ruim 30 buitenlandse predikanten in Nederland, want van 1 – 13 juni 2023 organiseert Verre Naasten een Internationale Conferentie in Zwolle, samen met Hogeschool Viaa en TU Kampen | Utrecht en gefinancierd door Stichting Pharus. De komst van deze buitenlandse predikanten biedt Nederlandse kerken een uitgelezen kans om tijdens een speciale Ontmoetingsdienst onze verbondenheid met Gods wereldwijde kerk te ervaren. Speciaal voor zulke Ontmoetingsdiensten zijn de conferentiedeelnemers op zondag 4 en zondag 11 juni beschikbaar.

Materiaal voor ontmoetingsdiensten

Organiseer je bij jou in de kerk een ontmoetingsdienst? We hebben materialen voor je, bijvoorbeeld voor promotie, maar ook voor kinderwerk. Je vindt via de button hieronder allerlei downloads.

> Bekijk de downloads hier

Ook een buitenlandse voorganger uitnodigen?

Wil je een buitenlandse voorganger uitnodigen in jouw gemeente? Bel of e-mail dan naar Anja Mijnheer via a.mijnheer@verrenaasten.nl of 038-42 70 410. Zij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.