Ontmoetingsdiensten op 2 en 9 oktober!

Wat hebben we het gemist: elkaar ontmoeten, samen zingen en bidden en gevoed worden met het levende Evangelie. Gelukkig is de kerk ’s zondags weer open en ontdekken we opnieuw dat live ontmoetingen de onderlinge band versterken.

Mission-werk dichterbij halen

In oktober zijn er ruim 25 buitenlandse predikanten in Nederland, want van 29 september – 11 oktober 2022 organiseert Verre Naasten een Internationale Conferentie in Zwolle, samen met Hogeschool Viaa en TU Kampen | Utrecht en gefinancierd door Stichting Pharus. De komst van deze buitenlandse predikanten biedt Nederlandse kerken een uitgelezen kans om tijdens een speciale Ontmoetingsdienst onze verbondenheid met Gods wereldwijde kerk te ervaren. Speciaal voor zulke Ontmoetingsdiensten zijn de conferentiedeelnemers op zondag 2 en zondag 9 oktober beschikbaar.

Ontmoetingsdiensten

Er is altijd veel belangstelling voor een Ontmoetingsdienst. Op zondag 2 en 9 oktober bezoeken de buitenlandse gasten ruim 60 diensten door het hele land, waar ze preken of een presentatie verzorgen. Aan zo’n bijzondere Ontmoetingsdienst zijn geen kosten verbonden, maar wel verwachten we dat de collecte bestemd is voor Verre Naasten, speciaal voor de training en opleiding van evangelisten wereldwijd. Daarvoor zijn diverse promotiematerialen beschikbaar, zoals een kerkbladartikel en beameraankondiging, een collectefilmpje, machtigingskaarten en kindermaterialen.

> Download hier materialen voor (de promotie van) de ontmoetingsdienst

Ook een buitenlandse voorganger uitnodigen?

Wil je een buitenlandse voorganger uitnodigen in jouw gemeente? Vul dan het aanvraagformulier in. In het voorjaar van 2023 hopen we opnieuw een Internationale Conferentie te organiseren.. Wilt je eerst meer informatie? Bel of e-mail dan naar Anja Mijnheer via a.mijnheer@verrenaasten.nl of 038-42 70 410. Zij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.

Wil je een ontmoetingsdienst bezoeken? Bekijk op de kaart hieronder waar een ontmoetingsdienst bij jou in de buurt is. Je bent van harte welkom!

Klik op het icoontje om te zien op welke locatie de ontmoetingsdienst is. Wil je de kaart in een nieuw tabblad openen? Klik dan hier.