Voor op school: organiseer een Maak Meer Marathon

Zelf aan de slag voor een project met jouw jeugdgroep, kerk of school? Doe mee met onze Maak Meer Marathon! De Maak Meer Marathon brengt het mission-werk dichtbij: jongeren die meedoen aan de Maak Meer Marathon worden een serieuze partner van een project van een van onze missionprojecten en zorgen er – als team – voor dat het project kan worden uitgevoerd!

Startkapitaal
Bij de start van de actie krijgt elk team een startkapitaal van 1 euro of meer. De teams maken daarna een plan en gaan met inzet van hun eigen talenten, ideeën en acties meer maken van hun microkrediet! Welk team haalt het meeste geld op? Wie is er het creatiefst of heeft de beste PR? En wie wint uiteindelijk de titel ‘De beste ambassadeur’?!

Online
De actie biedt ook een online tool op www.mijnmission.nl. Via deze online tool kunnen deelnemers hun persoonlijke actiepagina aanmaken en hun sociale netwerk via foto’s, filmpjes en blogs op de hoogte houden van hun actie. Ook kan men via actiepagina’s doneren of tips en adviezen delen.

Leuk en leerzaam
Al deze ingrediënten maken de Maak Meer Marathon tot een leuke en leerzame actie die aansluit bij de eigen ideeën en talenten van jongeren. Ook maakt de actie hen bewust van andere culturen, het onrecht in de wereld en ontdekken ze dat ze deel uitmaken van Gods kerk wereldwijd.

Meer weten?
Nieuwsgierig? Neem contact met ons voor een Maak Meer Marathon op maat voor jouw jeugdgroep, kerk of school. Ook een spetterende kick-off of afsluiting behoort tot de mogelijkheden! Bel 038 427 04 10, mail naar acties@verrenaasten.nl. of start direct op: www.mijnmission.nl.