Luister mee naar onze Dankdag-podcast

Alinde Brandsma (22), vorig jaar afgestudeerd als hulpverlener, maakte het afgelopen voorjaar via Verre Naasten een inspiratiereis naar de christelijke hulporganisatie LEADS in Sri Lanka. In onze speciale Dankdag-podcast van 7 dagen vertelt Alinde, aan de hand van verschillende thema’s, over wat zij daar beleefde. De podcast is tussen maandag 4 en zondag 10 november 2019 te beluisteren via deze pagina, maar ook via WhatsApp.

Afleveringen

Trailer: beluister hier een trailer van de podcast (mp3)
Dag 1: maandag 4 november 2019 (mp3)
Dag 2: dinsdag 5 november 2019 (mp3)
Dag 3: woensdag 6 november 2019 (mp3)
Dag 4: donderdag 7 november 2019 (mp3)
Dag 5: vrijdag 8 november 2019 (mp3)
Dag 6: zaterdag 9 november 2019 (mp3)
Dag 7: zondag 10 november 2019 (mp3)

Kindermisbruik in Sri Lanka

Deze podcast sluit aan op onze Dankdag-campagne van dit jaar, waarin wij aandacht vragen voor het mooie werk van LEADS. De hulpverleningsorganisatie vormt een breed front tegen kindermisbruik en -mishandeling in Sri Lanka. In eerste instantie door het bieden van therapie, liefde en zorg aan misbruikte kinderen. Maar ook door juridische ondersteuning en allerlei campagnes om kinderen bewust te maken van hun rechten en kindermisbruik aanspreekbaar te maken in de samenleving. De medewerkers van LEADS worden sterk gedreven door Jezus’ liefde! Meer dan eens krijgen zij te horen dat zij in hun doen en laten ‘anders’ zijn dan andere hulpverleners… Een mooi getuigenis! En wat geeft hun liefdevolle aandacht voor kwetsbare kinderen reden om -juist ook- met hen mee te danken voor alle voortgang die zij boeken in hun strijd tegen kindermisbruik!

De podcast volgen?

Iedere dag (tussen 4 en 10 november) plaatsen we hier een nieuwe aflevering van de podcast. Liever meeluisteren via Whatsapp? Meld je dan aan. Stuur een WhatsApp-bericht met Podcast Dankdag AAN naar telefoonnummer 06-173 546 95 (zet dit nummer in je adresboek als: Podcast Verre Naasten). En je ontvangt vanaf 4 november dagelijks de podcast op je telefoon!

Bekijk je deze pagina met je mobiele telefoon? Of ben je ingelogd met WhatsApp-web, of de WhatsApp desktop app? Gebruik dan de onderstaande button om je aan te melden.

 

Podcast Dankdag

Alinde LEADS

Beluister een trailer